Hirdetés

Thortech Platinum Plus tápegység a GeIL-től



|

A kimagasló hatásfokkal rendelkező PSU a legjobb minősítést érdemelte ki.

Hirdetés

A GeIL az idei Computex kiállításra többek között egy új tápegységgel készült, amely kiemelkedő teljesítménnyel bír. A 80Plus osztályozási rendszer a tápegységek hatékonyságának megállapítására szolgál, melyben a lépcsők fölfelé: 80Plus Bronze, 80Plus Silver, 80Plus Gold és 80Plus Platinum.

 

A felsőkategóriás PSU-k általában 80Plus Gold minősítést szereznek (ilyen az FSP Aurum sorozata), a Platinum matrica nagyon ritka a piacon. A GeIL azonban biztosra ment, és a ritka modellek egyikeként mutathatja be a Thortech Platinum Plus-t. A 850 wattos modell minimum hatásfoka 92 százalék (50 százalékos terhelés mellett), így a legerősebb hardverelemekkel is elboldogul.

 

A táp a teljes teljesítményét akár 50 Celsius-fokos hőmérséklet mellett is képes fenntartani. A 135 milliméteres légkavaró csendes és turbó módokban is tud működni; ezt az úgynevezett iPower Meterről is lehet szabályozni. Utóbbi egy 5,25 hüvelykes helyre illeszthető eszköz, amelyet a GeIL a táp mellé kínál. Tulajdonképpen egy szabályozóegység, amely a ventilátor sebessége mellett kiírja a hőmérsékletet, a teljesítményt és a hatásfokot is. A GeIL Thortech Platinum Plus 850W az idei év vége felé kerülhet a boltokba.

 

Képforrás: VR-Zone

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.