Hirdetés

AMD és Nvidia egy laptop-testben? Van ilyen!



|

Az ASUS összeeresztett egy Ryzen processzort és egy GeForce grafikus vezérlőt az X570 laptop burkolata alatt, tehát itt az Intel-AMD világbéke. Mutatjuk videón is, mit tud a pacifista apróság.

Hirdetés

Az X570 nem a ROG standon szerepel, tehát nem is kifejezetten gamer modellnek szánta a tajvani gyártó, de azért a középkategóriában erősnek nevezhető ez az összeállítás. A 1080p felbontású kijelző a jóféle átlagot képviseli, és a borítása is műanyag, bár szerencsére kellemes tapintású, nem a csillogó, ujjlenyomat-vadász fajta.

Hirdetés

A dizájn sem az a villantós fajta, amivel a játékosok kérkedhetnek egymás előtt, de azért a benne dolgozó GTX 1050-nel már be lehet vállalni a mai játékok futtatását. A processzor Ryzen 2700U, ami pedig tényleg kifejezetten erősre sikerült, szóval még ezt az elsőre jellegtelennek tűnő laptopnak is jóféle izomzatot növeszt.

Persze nem mindig az Nvidia vezérlőt dolgoztatja a gép: ha csak valamilyen óvatosabb feladat fut éppen a szövegszerkesztéstől a netezésen át a videózásig, akkor az alap Vega kezeli a grafikát, és csak a játékoknál és egyéb gyorsítást igénylő alkalmazásoknál lép a helyébe a GeForce. Mutatjuk gyorsan videón is, milyen ez a nem-gamer, de mégis gamer békeharcos.

További helyszíni hírekért, beszámolókért és videókért nézzétek meg a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkat!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.