Hirdetés

Videón a játékos monitorok Godzillája



|

...vagy Góleme. Vagy hívjuk is bárhogy, a lényeg az, hogy óriási és gyönyörű.

Hirdetés

Ha konzolon játszunk, a kijelző legtöbbször az otthon egyébként is megtalálható tévé, ami szép és nagy, de azért képfrissítésben vagy egyéb tulajdonságokban nem épp gamer színvonal. Ugyanerre PC-n monitort használunk általában, ami sokszor lehet gyors és okos, de a méret terén általában leragadunk a 23-26 hüvelykes képátlónál. Most viszont mutatunk egy olyan gyönyörű, hatalmas és okos gamer kijelzőt, ami a két világ legjobb tulajdonságait házasítja össze.

Hirdetés

A Computex 2018 ASUS standján, egész pontosan a játékosokra kihegyezett ROG térfélen bukkantunk a Swift PG65 nevű monitorra, már ha egyáltalán monitornak lehet nevezni egy 65 hüvelykes képátlóval rendelkező, tehát simán óriástévés méretekkel bíró monstrumot.

A 4K UHD (3840x2160) felbontású, 120 Hz-es, ultragyors válaszidejű kijelző további jellemzői között ott figyel az Nvidia G-Sync, a HDR és az 1000 nites, közvetlenül megvilágított LED panel. A beépített Nvidia Shield már csak hab a tortán, és külön piros pont jár azért, ahogy a hátoldalát kialakították - az okostévék lapos, jellegtelen felülete helyett futurisztikus minták és egy nagy ROG logó díszíti a szűrke-fekete máanyagot.

Nem is érdemes túl sokat beszélni róla, inkább látni kell, ezért mutatjuk a helyszínen készített videónkat:

További helyszíni hírekért, beszámolókért és videókért nézzétek meg a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkat!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.