Hirdetés

Királyi trón, olcsó dizájnház és néma táp



|

A Noblechairs úthenger módjára döngölte földbe a konkurenciát, miközben a Kolink egy bámulatosan jól árazott dizájn házat mutatott be, sőt, egy teljesen néma tápegységgel is készült az idei Computexre.

Hirdetés

Sorra viszi el a legjobb gamer székért járó díjakat a Noblechairs, de ettől nemhogy elkényelmesedett, hanem még magasabb fokozatba kapcsolt és igazán kényelmes újdonságot mutatott be. A standon emellett a Kolinknek is jutott egy szép. kiemelt hely, ahol a házak sorában találtunk egy érdekes újdonságot, illetve a tápegységek között pár érdekességet.

 

Hirdetés

Királyi trónt minden gamernek!

2017 jó év volt a Noblechairsnek: 2016-os Epic székük megnyerte a legjobb gamer szék-kategóriát. Ezzel el is indult a trend, és 2018-ban a továbbfejlesztett, szintén csúcskategóriás Icon volt soron, hogy diktálja az iramot, így ez is bezsebelhette ezt a díjat. Azért nem maradtunk új fejlesztés nélkül is, amit ezúttal Hero-nak neveztek el.

A Hero legérdekesebb újdonsága a sokféle borítás és prémium anyagok mellett, hogy megjelent az állítható deréktámasz is, így a szék oldalán egy tekerőgombbal állíthatjuk, hogy mennyire tartsa a székbe rejtett támasz a hátunkat. Az ülőfelület szélessége is nőtt, erre komoly igény volt a játékosok körében. 

Elérhető dizájnház és néma tápegység

Alig egy-két héttel a Computex kiállítás előtt készült el az egyelőre csak Kolink Prototype W Concept ház, amely robbanthatja a 20 ezer forint alatti házak piacát. Erre nem csak azért van esélye, mert RGB ventilátorokat tartalmaz és edzett üveg az oldalfala és eleje, hanem mert egyedi elrendezésű és hihetetlenül jól árazott.

A ház szinte teljesen üveg, a szellőzés mégsem silány, erről gondoskodik az akár 9 darab, beszerelhető 120 mm-es ventilátor. Aki vízhűtésben utazik, máris csillogó szemmel mered a kijelzőre és igen, 3× 360 mm-es radiátor is elfér a házban, amely ATX lapokat fogad. A duplakamrás dizájn okos döntés, hogy a kábeleket teljesen elrejthessük, azonban a leglátványosabb, hogy a 20 ezer forint alatti árba a speciális, függőleges videokártya-rögzítés is beletartozik szalagkábellel együtt, így mindenki messziről láthatja, milyen menő VGA-t szereltünk dizájnos gamer gépünkbe. A ház egyébként még idén megérkezik, bár azt jó, ha tudod, hogy a 20 ezer forint alatti alapmodellben nem lesz 9 darab RGB-s ventilátor.

Ha pedig már igényes gépet építünk, egy jó tápegység sem maradhat ki - csak a bolond spórol ezen. A Kolink tápegységek sem újak hazánkban, de jó tudni, hogy mindegyik megkapta a 80 Plus tanúsítványt - néhány egészen a legszigorúbbnak is megfelel. Az SFX-es és hagyományos ATX tápok mellett egy 450 wattos, teljesen passzív tápegység is feltűnt, amelynek a külső borítása egyben a hűtőborda is.

További helyszíni hírekért, beszámolókért és videókért nézzétek meg a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkat!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.