Hirdetés

Izmos gépek, furcsa kütyük: még egy adag Computex érdekesség



|

Íme egy újabb válogatás a tajpeji kiállítás bemutatótermeiből, ahol megfértek egymás mellett a valóban komoly gépek és a pofátlan kópiák, az izgalmas újítások és a felesleges randaságok.

Hirdetés

Ugyan a Computex 2018 hivatalosan bezárta kapuit, a Tajpejben forgatott tonnányi anyagnak még mindig nincs vége. Egyszerűen olyan töménységben jöttek szembe az újdonságok és meglepetések, hogy képtelenség mindent külön-külön megírni. Épp ezért ismét készítettünk egy videós válogatást.

Hirdetés

Jártunk például a Cooler Masternél, ahol nem csak egy olyan hűtési megoldást láttunk, amely a szobahőmérséklet alá is képes lehúzni a processzor hőfokát, de egy Star Wars előzménytrilógiás droidikára emlékeztető kompakt gamer szék-asztal-minden-egyben állomásba is belehuppantunk.

Az MSI standján megnéztük többek között a GF63 gaming laptopot, amely nem épp a legvékonyabbak közül való, ám teljesítményében kifejezetten erős, valamint a vékony kávás kijelzője is említésre méltó. Az Optix MAG gamer monitor pedig ultraszéles, hajlított kialakítást kapott, a 144 Hz-es panelből a FreeSync se maradt ki. Egyszerre két forrásból is képes tartalmakat megjeleníteni, és rendelkezik kép a képben üzemmóddal. A Trident A mini PC pedig kis mérete mellett képes akár SFX tápot és teljes hosszúságú grafikus kártyát is befogadni.

És persze közben folyamatosan estünk át a furcsa cégneveken (a Redragon az vajon Visszasárkány vagy Vörös Ragon?), a lehető legpofátlanabb koppintásokon (egy noname kínai gyártó például egy az egyben lemásolta a Samsung Gear 360 kamerát), a randa perifériákon és egyéb furcsaságokon. Ezekből jöjjön most egy kedves videós saláta, íme:

További helyszíni hírekért, beszámolókért és videókért nézzétek meg a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkat!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.