Hirdetés

Ilyen izgalmakkal készül a Computexre az ASRock



|

Június 5-9. között rendezik a 2018-as Computexet, és az ASRock is nagy erőkkel lesz jelen a kiállításon.

Hirdetés

Mivel az ASRock jelenleg az alaplapok, a videokártyák és az SFF jellegű PC-k mezőnyében is a világ vezető gyártóihoz sorolható, ezért értelemszerűen a vállalat is ott lesz a június 5-9. tartott 2018-as Computex kiállításon. 

Hirdetés

Az ASRock számos újdonságot visz magával a showra. Ott lesznek az Intel 300-as szériás lapkakészletekre építő új alaplapjai, valamint az AMD B450-es lapkakészletre építő modelljei is. Mindezen felül a Phantom Gaming sorozatú videokártyák sem hiányoznak majd a kínálatból. 

A legújabb technológiák és megoldások között ott lesznek az ASRock blockchain-alapú megoldásai is, valamint egy SFF jellegű PC, amelybe mini-STX-es alaplapot és az Intel 300-as szériás lapkakészletét teszi a gyártó. Az ASRock a mindennapi igények kielégítése mellett a gamereknek is kedvezne az újdonságaival.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.