Hirdetés

Itt vannak a BitFenix csúcstápjai



|

Akár 1500 wattos kiadásban is vihető lesz a Computexen kiállított Vision Titanium tápegység.

Hirdetés

A BitFenix remek lehetőségnek látta az idei Computex kiállítást arra, hogy bemutassa a legújabb csúcstápjait, amelyek a Vision Titanium széria keretében jelennek majd meg. 

Hirdetés

A legkisebb modell 650 wattos kapacitással rendelkezik, de a legerősebb verzió már 1500 wattos kiadásban lesz vihető. A tápegységek mindegyike rendelkezik a 80 Plus Titanium- mellett Cybenetics Lambda A++ és ETA-8-minősítéssel, vagyis a létező leghatékonyabb PSU-k közé tartoznak az újdonságok. 

A Vision Titanium tápegységeket egy 135 milliméteres ventilátor hűtő, a kábelezésük teljes mértékben moduláris. Modelltől függően maximum két 4+4 tűs EPS, tizenhat 6+2 tűs PCIe és tíz, tizenhat SATA és Molex csatlakozó lesz a tápokon, amelyek kompatibilisek a gyártó Alchemy 2.0 moduláris kábeleivel. 

Még több helyszíni Computex 2018 hírért, cikkért és videóért látogass el a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkra!

Fotók: TechPowerUp

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.