Hirdetés

Készül a legendás Cooler Master Hyper 212 EVO utódja



|

A koncepció a Computexen mutatkozott be, és természetesen RGB-s világítást is kínál.

Hirdetés

Az elmúlt években rengetegen választották a Hyper 212 EVO processzorhűtőt, és nem véletlenül. Ár-érték arányban szinte verhetetlen megoldásról beszélünk, és bár van olcsóbb vagy hatékonyabb riválisa, a Cooler Master hűtője mindig megbízhatónak bizonyult, és rengeteg pluszt ad egy gyári hűtőhöz mérten. Az idei Computexen a gyártó bemutatta a CPU-hűtő utódját, pontosabban annak koncepcióját. 

Hirdetés

Az utód jelenleg is készül, a gyártó pedig szerette volna megmutatni, hogy eddig mire jutott. A Computexen gyűjtik a visszajelzéseket. Ezt követően ismét a tervezőasztalhoz ülnek, ugyanis mindent tökéletesítenének a megjelenésre. 

A hűtőborda lamellái jelentős mértékben, 25 százalékkal megnőttek. Négy hőcső helyett már öt van. Mindezek ellenére a Cooler Master szerint egyetlen memóriafoglalatba sem lóg majd be a hűtő. Természetesen az RGB-s logó sem hiányzik az újdonságról, ami várhatóan az év végéig megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.