Hirdetés

Különleges kapcsolót kapott a ROCCAT Vulcan billentyűzete



|

Az új billentyűzetben már a házon belül fejlesztett Titan kapcsoló kapott helyet.

Hirdetés

A kedvcsinálók után az idei Computexen formálisan is bemutatta a Vulcan billentyűzetét a ROCCAT. Ez az első olyan megoldása a gyártónak, amely már a teljes mértékben házon belül fejlesztett megoldásokból áll össze. A cég rakta össze a komponenseket, a dizájnt, sőt a Titan kapcsoló is saját fejlesztés, és kifejezetten profiknak készült. 

Hirdetés

A ROCCAT szerint az új kapcsolóknak hála a Vulcan 20 százalékkal gyorsabban azonosítja a gombnyomásokat, mint a rivális billentyűzetek. 

A billentyűzet teteje alumíniumból van, a csuklótámasz pedig eltávolítható, ha valakinek kevés hely állna rendelkezésre az asztalon. Profi multimédiás vezérlőelemek is kerültek a perifériára. 

A Vulcan az idei harmadik negyedévben jelenik meg, de az Amazonról már most előrendelhető. A csuklótámasz nélküli, kék fényben világító Vulcan 80 129,99 euróért lesz vihető, míg az RGB-s Vulcan 100 AIMO 149,99 euróért. A csuklótámasszal feldobott változat 159,99 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.