Hirdetés

Takarékos és gyors a Corsair az új SSD-je



|

Az M.2-es MP300 NVMe SSD ártakarékos, de azért kellően gyors megoldás bármelyik PC-be.

Hirdetés

A Corsair a Computex alkalmából többek között egy új SSD-szériával újított. Ez az M.2-es sorozat az MP300 nevet viseli, és kifejezetten ártakarékos megoldást jelent azoknak, akik nem költenének sokat, de azért jó teljesítményű NVMe adattárolót keresnek. 

Hirdetés

A gyártó állítása szerint a SATA jellegű megoldásokhoz mérten háromszor gyorsabbak az új SSD-k, de alapvetően olcsónak számítanak. A többi effajta megoldáshoz hasonlóan ezek is PCIe 2x buszon működnek, ami a 4x-hez mérten bár rosszabb teljesítményt eredményez, a kontroller olcsóbb lehet, ezért maga a termék is. 

Mindezek ellenére a Corsair szerint akár 1600 MB per másodperces olvasási és 1040 MB per másodperces írási sebesség is összejöhet, ami a normál feladatokhoz több mint elég. Természetesen a költségcsökkentésekben a 3D TLC NAND technológia használata is segített. 

120, 240, 480 és 960 GB-os modellekre számíthatunk, 64,99; 99,99; 159,99 és 329,99 eurós vételárak mellett. 

Még több Computex 2018-as hírért, cikkért és videóért látogass el a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.