Hirdetés

7 új Quadro GPU-t villantott az NVIDIA



|

Mobil munkaállomásokba szánja a Computexen bemutatott új Quadro kártyákat az NVIDIA - három modell pedig csúcskategóriás RTX vezérlő.

Hirdetés

A mobil munkaállomások sokkal erősebbé váltak, mindezt pedig annak köszönhetjük, hogy az NVIDIA az idei Computexen bemutatta a legújabb Quadro GPU-kat, köztük a csúcskategóriás Quadro RTX modelleket is. A ray-tracinget támogató SKU-k közé a Quadro RTX 3000, a Quadro RTX 4000 és a Quadro RTX 5000 tartoznak. 

Hirdetés

Ezek közül mindhárom GDDR6-os memóriát használ, a sávszélesség 336 GB per másodperc az RTX 3000-nél, a másik kettőnél 448 GB per másodperc. Ezeket a prémium GPU-kat már számos gyártó be is építette a Computexen bemutatott laptopjaiba, köztük a Dell, a HP, az MSI, az ASUS, az Acer és a Razer is. 

A következő csoportban két új T szériás mobil Quadro GPU van: a Quadro T1000 és a Quadro T2000. Ezek nem rendelkeznek RT- vagy Tensor-magokkal, de nagy teljesítményt kínálnak, valamivel kedvezőbb áron. Ezek is benne lesznek a fentebbi gyártók különféle laptopjaiban, a munkaállomás jellegű gépekben. 

A Quadro P520 és Quadro P620 eközben a meglévő P500 és P600 frissített kiadásai. A P620 hasonló, mint a P1000, de alacsonyabb fogyasztással. Várhatóan ezeket is széles körben használják majd a gyártók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.