Hirdetés

Ezt hozta az FSP a Computex 2019-re



|

Idén sem maradt profi táp-újdonságok nélkül a tajpeji kiállítás, az FSP standját pedig egy extrém dupla ház koronázta meg.

Hirdetés

Az FSP-nél minden évben találunk olyasmit, amikre főleg az otthoni PC-k, izmos konfigurációk építői bólogatnak hevesen. Idén több érdekes tápot is láttunk, ráadásul külön piros pont jár nekik azért, mert nem csak a legnagyobb házakba betuszkolható brutál-tápegységekre gondoltak, hanem akad olyan is, ami nagy erőt tud kis testben, ráadásul kifejezetten csendesen.

Hirdetés

Táp-királyság

A tavalyi előd tapasztalataira építkezik a moduláris HydroPTM+ táp, amelynek különlegessége, hogy ventilátoros hűtése mellett vízhűtésre is felkészítették. Ráadásul az árcímke is kedvezőbben alakul tavaly óta, ami szintén jó hír. A másik kedvencünk a 650 wattos, 80 Plus Gold hatásfokkal rendelkező Dagger Pro táp. Ez ugyanis méretben lett kifejezetten kompakt úgy, hogy emellett moduláris, ráadásul képes arra, hogy 20 százalékos terhelés alatt teljesen passzívan működjön, tehát egy készenlétben álló, vagy egyszerűbb feladatokat végző PC-ben konkrétan ventilátor-zaj nélkül dolgozik. Lesz neki egy 550 wattos kistesója is, ha valakinek ennyi is elegendő.

Új változatot kapott a HydroGS Pro is, ami szintén a tavalyi HydroGS legújabb kiadása, 80 Plus gold hatásfokkal, japán kondenzátorokkal és félpasszív üzemmóddal, viszont itt a kábelezés fix marad, hogy az ár se szökjön az egekbe. 550, 650 és 750 wattos változatok érkeznek hamarosan, de aki szeretne egy kicsit több beleszólást a kábelezésbe, az a fél-moduláris Hydro GSM Pro modelleket keresgélheti majd. A Hydro sorozatból egyébként még van egy Ti Pro nevű új táp is 750 wattos teljesítménnyel, ennek különlegessége a 80 Plus Titanium minősítés. Végül pedig a Hydro G Pro család full moduláris 650 és 1000 watt közötti egységeket takar japán kondenzátorokkal és egy speciális felületkezeléssel, ami akár párás környezetben, szennyezett levegő-viszonyok között is megbízhatóan működik. Az új tápok nyár végén és ősszel érkeznek majd a boltokba, az áruk viszont még nem ismert. Szeretettel várjuk őket tesztelőink ölelő karjaiba.

Rádupláz a szellős ház

Tápokból tehát nem volt hiány, de látványra azért mégis egy kifejezetten extrém ház uralta az FSP standját. A hatalmas, de szellős és futurisztikus kiépítésű házban egy középső "falra" két oldalról két különálló PC-t is szerelhetünk, amiket kívülről egy félig nyitott, plexifalas körítés enged láttatni, a kábelezést pedig a két gép közötti elválasztó falban tudjuk stílusosan elvezetni. A vízhűtéssel kombinálható megoldás akár olyanoknak is kiváló lehet, akik együtt szeretnek játszani otthon, két külön gépen, de mégis egymás mellett, de persze valamilyen esport-bárban is jól mutat. Az edzett üveg és alumínium felhasználásával készült CMT710 szintén nyár végén vagy ősszel érkezik 500 dollár környéki áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.