Hirdetés

3D-ben nyomtatott burkolat egerekre



|

A Statial lecseréli az egér gyári burkolatát, és igencsík stílusosan teszi mindezt.

Hirdetés

A 3D-s nyomtatással még nem annyira találkozunk a hétköznapokban, pedig az általa kiváltott hullám már elindult. Aki még nem hisz benne az így készített orvostechnikai eszközök, fegyverek, ételek és épületelemek után, az most a Pyott Design jóvoltából egy 3D-s nyomtatással legyártott egyedi egérburkolatot nézhet meg. 

A Statial névre keresztelt kiegészítő arra hivatott, hogy lecserélje az egér gyári burkolatát, és mindezt meglehetősen stílusosan teszi. Az újdonság külön érdekessége, hogy miután rászereltük az egérre, egyénileg állítható, ezért a tökéletes fogás közelebb került a felhasználók kezéhez, mint valaha. 

A 3D-s burkolat legnagyobb hibája az, hogy a Logitech M100-as egér, amelyhez az első változat elkészült, 10 dollárba kerül ugyan, maga a Statial 70 dolláros vételáron szerezhető be. Természetesen a költségek jelentősen csökkennek, ha valaki hozzáfér egy saját 3D-s nyomtatóhoz, és még a terveket is sikerül megszereznie. Ide kattintva mindenesetre megvásárolható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.