Hirdetés

3D-s asztali szkennerek



|

Három modellel készült a RealView az idei CES-re.

Hirdetés

 

A 3D-s szkennerek egyelőre kifejezetten újdonságnak számítanak, hiszen még kevésbé ismertek, mint a 3D-s nyomtatók. A RealView az idei CES-en három darab 3D-s, asztali szkennert is bemutat majd - ezekről sajnos részletes információ is csak a későbbiekben lesz elérhető.

 

A RealView 360 3D Desktop Scanner a világ első olyan asztali méretű szkennere, amely a ráhelyezett tárgyakat 360 fokos mivoltukban képes visszaadni a képernyőn.

 

Bögrék, modellek, makettek, figurák szkennelésére kiváló lehet, de bármi máshoz jó, ami ráfér. A szkennerből három verziót mutat be a CES-en a RealView. A 360 3D a VGA-s változat, a 360 3D HD a nagyfelbontást szükségesnek érző felhasználóknak kínál alternatívát, míg a 360 HD Commercial a nagyformátumú szkenneléseknek tesz eleget. 

 

real3d-.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.