Hirdetés

4,4 GHz-es játék-PC a Digital Stormtól



|

A Digital Storm bemutatta a Black OPS Assassint, amely egy gyárilag 4,4 GHz-re húzott játék-PC.

Hirdetés

Játék-PC-t összeállítani nem mindig egyszerű feladat. Ha úgy döntünk, hogy ezt inkább másra bíznánk, akkor több gyártó is kínál ígéretes megoldásokat. Az egyik a Digital Storm, amely bemutatta a Black OPS Assassint.

 

A gyártó szerint ez a PC jelenleg a világ egyik leghatékonyabban hűtött gépe; amelybe nem mellesleg gyárilag túlhúzott, 4,4 GHz-es Intel Core i7-930-as processzor került. Mindehhez 6 GB DDR3-as RAM és egy EVGA X58-as alaplap társul.

 

Az "erőművet" egy 750 wattos tápegység szolgálja, a Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel felvértezett gépbe pedig mi választhatjuk ki, hogy NVIDIA GeForce GTX 470-et, vagy ATI Radeon HD5870-et, esetleg GeForce GTX 480-at szeretnénk. Az alapverzió ára 2387 dollár (516 000 forint).

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.