Hirdetés

A Facebook megvette a világ egyik legjobb képmegosztóját



|

Egymilliárd dollárba került, de Mark Zuckerberg döntése szinte biztosan sikert hoz majd. Most már hivatalos: a Facebook megvette az Instagramot.

Hirdetés

Egyáltalán nem meglepő lépés, hiszen az eredetileg iOS alatt futó fényképmegosztó alkalmazás hatalmas sikerrel futott - bár sokak szerint ez a siker éppen annak volt köszönhető, hogy nem kellett közösségi oldalon mutogatni fotóinkat, de a Facebook vezetőségét ez éppenséggel hidegen hagyja. Összesen egymilliárd dollárba került az Instagram, Zuckerberg saját profiloldalán jelentette be a hatalmas üzletet.



De mi lesz a könnyű, látványos és élvezetes fotószerkesztő és megosztó alkalmazás sorsa? Az Androios megjelenés borítékolható volt persze, de vajon egy Facebook integráció vár ránk a továbbiakban? A kérdést a Macworld boncolgatja ezen az oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.