Hirdetés

A következő Xbox érti majd, mit beszélünk



|

Az új Xbox funkciója az Apple-től megismert Sirire hasonlít majd.

Hirdetés

A Microsoft jelentősen felújítja a következő Xbox beszédfelismerési képességeit. Meg nem nevezett források szerint a Durango kódnévre hallgató következő széria már képes lesz hangutasításra bekapcsolni, leírni, amit hall, és támogatja a hangalapú parancsokat is. Mindez azt jelenti, hogy amikor majd besétálunk a szobába, és azt mondjuk, "Xbox bekapcsol", az Xbox felébred.

Az extrák között egy olyan újdonság is helyet kaphat, hogy ha a Kinect szenzor több személyt is érzékel a szobában, akkor többjátékos módokra is javaslatot tegyen. A beszédfelismerő funkció mindenesetre nagyban hasonlít majd a Sirire, tehát elég lesz megkérdezni, hogy "mit játszanak a barátaim?" - a listát pedig a képernyőn látjuk majd.

A felhasználóknak lehetőségük lesz automatikusan folytatni a videotartalmakat is ott, ahol abbahagyták az adott filmet. Ezen felül az Xbox valószínűleg arra is képes lesz, hogy elküldje a lediktált üzeneteinket, ugyanis a szavainkat át tudja alakítani szöveggé. Minden bizonnyal a Skype is helyet kap majd a konzolon, amely teljesen az idei E3-on mutatkozik be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.