Hirdetés

A Manchester United kiűzi az iPad-eket a stadionból



|

Többek között a táblagépek is felkerültek az Old Trafford tiltólistájára.

Hirdetés

A nagy klubcsapatok stadionjai sokszor reptereket megszégyenítő biztonsági szabályzattal rendelkeznek, ám a manchesteri Old Trafford frissített házirendje egy új szintre emeli a vasszigor fogalmát.

Hirdetés

A szurkolókat nyílt levélben tájékoztatta a klub vezetősége, hogy a hétvégétől kezdődően a 150x100 mm-nél nagyobb elektronikus eszközöket tilos lesz a stadion területére vinni, így akik táblagépüket, vagy laptopjukat szerették volna maguknál tudni kedvenc csapatuk mérkőzése közben, azok most csalódottak lehetnek. Az ok amiért ez a döntés megszületett vélhetően az, hogy az ilyen termetes paraméterekkel megáldott készülékek meccs közbeni használata (például ha egy tíz hüvelykes tablettel videót rögzít valaki) már zavaró hatás lehet a delikvens mögött ülők számára.

A Vörös Ördögök otthonába egyébként a frissen felvett elektronikus eszközökön kívül nem vihető be például folyadék (kivételt képez ez alól egy kupak nélküli, maximum fél literes, műanyag flakonban tárolt víz), cigaretta, nagy méretű esernyő, 2m x 1m-nél nagyobb zászló vagy transzparens, illetve rádió sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.