Hirdetés

A Netflixen tér vissza a MythBusters volt B-csapata



|

Decemberben jöhet a White Rabbit Project első epizódja.

Hirdetés

A Discovery világszerte rendkívül népszerű Állítólag… tévésorozata hamarosan az eredeti műsorvezetőket nélkülöző valóságshow-ként térhet vissza a képernyőkre, a bejelentés nem feltétlenül nyerte el a rajongók tetszését. Most remek hírrel szolgálhatunk, ugyanis az eredeti sorozat építőcsapata (innen a címben olvasható B-csapat, build team) a Dragon Con rendezvényen hivatalosan is bejelentette a Netflix számára készülő White Rabbit Project sorozatot.


Hirdetés


A Kari Byron, Tory Belleci és Grant Imahara trió által vezetett műsorról egyelőre nem sokat tudni, ám az információk szerint hasonló lesz a MythBusters-hez, ugyanaz a vállalat végzi a gyártását is, de nem mítoszrombolásról fog szólni. A Deadline beszámolója alapján olyan témákra lehet számítani, mint a börtönből való szökés, a szuperképességeket adó technológiák, a rablások, a furcsa második világháborús fegyverek. A White Rabbit Project epizódjainak gerincét az éppen adott témához tartozó kísérletek képezik majd.



A Netflix által finanszírozott műsor forgatása idén májusban kezdődött el, az első epizód várhatóan 2016. december 9-én válik majd elérhetővé a videostreamelő szolgáltatásban.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.