Hirdetés

A Nintendónál játszott Tim Cook



|

Az Apple vezére kipróbálhatta a Super Mario Runt Japánban, amikor a Nintendo vezetőivel találkozott.

Hirdetés

Az Apple legutóbbi rendezvényén nagy taps járt az iPhone 7 mellett a Super Mario Run című játéknak, amelyet a Nintendo elsőként iOS-re hoz el. 

Hirdetés

Tim Cook, az Apple vezére már ki is próbálhatta a játékot Japánban, amikor a Nintendo vezetőivel találkozott. 

Cook Kínából utazott át Japánba. Kínában bejelentette, hogy kutatás-fejlesztési központot szeretnének nyitni az országban, valamikor 2017-ben. Az Apple számára Kína nagyon fontos piac, egy ilyen központtal pedig a kínai kormány kedvében járhatnak, és kedvezhetnek a helyieknek. 

A fotót, amelyen Tim Cook a Super Mario Runnal játszik, ő maga tette közzé a Twitteren. 

Az endless runner jellegű játékban érméket lehet gyűjteni, miközben Mario áthalad az akadályokon. Minél tovább érünk a képernyőhöz, a karakter annál magasabbra ugrik. A játék még az ünnepek során megérkezik, és fizetős lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.