Hirdetés

Az októberi PC World ápol és eltakar



|

Friss lapszámunkban megmutatjuk, hogy miként építheted ki a lehető legjobb hálózatot és még a netes kémek elől is elrejtünk. S ha ez nem lenne elég, még egy fotóoptimalizálót és digitális magazint is ajándékba adunk.

Hirdetés

Hackerek, titkosszolgálatok, marketingesek kíváncsiskodnak utánad, valahányszor csak kimerészkedsz az internetre. Igen, most is. A kényelemnek ára van, és minden egyes megosztással hizlaljuk a digitális lábnyomunkat, amely alapján egyre könnyebben leszünk beazonosíthatóak. Hiszünk a személyiségünkben, pedig a netes kémek szemszögéből csak adatok halmaza vagyunk, amit megpróbálnak a saját céljuknak megfelelően kihasználni. Elég volt a megfigyelésből!

 

 

Októberi lapszámunkban megmutatjuk, hogy miként kerülheted el a webes kémeket néhány szoftver és beállítás, valamint nem kevés odafigyelés segítségével. Sőt, azt is megtudhatod, hogy a meglévő internet előfizetésedből miként hozhatod ki a maximumot. A hálózatépítő sulink részeként az alapoktól indulva minden fontos eszközt és beállítást bemutatunk, köztük a legjobb megfizethető hálózati adattárolókat és powerline adaptereket.

A legjobb komponenseket is felkutattuk, így friss magazinunkban kimerítő teszt olvasható az Intel első lakossági nyolcmagos processzoráról, illetve az országunkba érkező első elit, X99-es alaplapokat is összegyűjtöttük. Ezt követően pedig időutazásba kezdtünk, összehasonlítva az elmúlt öt év komponenseit, hogy kiderüljön milyen hosszú manapság egy PC élettartama.

 



Természetesen ezúttal is számos ajándékot halmoztunk fel. Az októberi magazin olvasói például ingyen megkapják a digitális Audio Superguide - a hangtechnika világában hiánypótló - kiadványunkat, amelyben az alapoktól indulva feltárjuk azt, hogy mi a tökéletes hang titka. A lemezmellékletünkre az Ashampoo képoptimalizálója is felfért, a Photo Optimizer, amellyel egy kattintással kijavíthatjuk fotóinkat.

További témáink részletesebben:



Megfizethető hálózati adattárolók

Saját felhőre vágyunk, vagy csak biztonságban szeretnénk tudni az adatainkat? A NAS-ok tudása meglehetősen szerteágazó, megnéztük, mire képesek a 100 ezer forint alatti modellek.

Mennyire okos az okostévé?

Fontos a képminőség, a csatlakozók száma és a méret, ám vásárlás előtt érdemes a tévék tudását is számításba venni.

Iskola a határON

Kevesebb óraszám, öregedő géppark, növekvő egyetemi elvárások. Három középiskolában is megnéztük, hogyan boldogulnak az informatikatanárok.

Digitális költözés

Tippjeink segítségével megtudhatod, miként költöztetheted fájljaidat egyszerűen és biztonságosan új számítógépedre.

 

Hirdetés

 

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazin a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.