Hirdetés

Blogoló felhasználókat szeretne a Facebook



|

A meglévő Jegyzetek funkciót alakítja át a vállalat.

Hirdetés

A The Verge beszámolója alapján a Facebook tovább szélesítené a tartalmakkal kapcsolatos stratégiáját, a közeljövőben blogolásra szeretné rábírni a felhasználóit. Ennek keretében a közösségi hálózat átalakítja a meglévő Jegyzetek funkciót, egyes felhasználóknál már élesedett a tesztüzemben lévő új felület.

Hirdetés


A jegyzetek eddig a sima facebookos bejegyzésekhez hasonlóan jelentek meg, de hosszabb szövegek írását tettét lehetővé. A karakterlimit mára nem probléma, a sima bejegyzések kis túlzással akár novella hosszúságúak is lehetnek. A megújult jegyzetek inkább blogbejegyzésekre hasonlítanak: egyértelmű címmel és nyitóképpel rendelkeznek, a könnyebb olvashatóság érdekében a szövegük széles területen jelenik meg, továbbá a tipográfiájuk is szellős.


Egyelőre nem tudni, hogy a megújult Jegyzetek funkció mikor válhat széles körben elérhetővé, továbbá van-e bármiféle értelme a bloggerek számára, hogy elhagyják miatta a már belakott publikációs rendszereiket.


(Nyitókép: Jacob Bøtter)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.