Hirdetés

Case Logic Larimer – zsákolj, akár a Mikulás



|

Év végi akciónk részenként a prémium PC World előfizetők a Case Logic kényelmes, több rekesszel felszerelt hátizsákját is megkaparinthatják az 1 TB tárhely, és friss Office kliensek mellett.

Hirdetés

A PC World 25. születésnapja alkalmából választható ajándékként a Case Logic Larimer hátizsákot most a prémium előfizetés részeként is megvásárolhatod, 26 980 forintért. A csomagba a 12 PC World magazinon felül egy ajándék póló, FSP powerbank, 1 TB online tárhely, Office 365 Personal előfizetés, éves licenccel rendelkező vírusvédelem, és többek között egy professzionális szoftverkarbantartó is került. A megtakarítás több mint 72 ezer forint. További részletek: pcworld.hu/elofizetes. Mire képes a hátiszák? Megmutatjuk neked.



Keskeny és viszonylag lapos a Case Logic Larimer. A hagyományos, cipzáras felsőrész helyett betekerős (rolltop) típusú, ami már önmagában egyedi látványt kölcsönöz neki. Az alsó rész ügyes színválasztásának eredményeként nem is tűnik olyan mélynek a táska, azonban belül bőségesen jut hely mindennek. A felsőrészt kinyitva máris hozzáférünk egy cipzáras zsebhez, amiben egy e-könyv-olvasó vagy tablet kényelmesen és biztonságosan elfér. Az egyrekeszes belső kialakítás ne riasszon el senkit, a normál, illetve cipzárral zárható zsebeknek köszönhetően rendet tarthatunk odabent. A 14 colos méretű notebookot védett, vastagon párnázott rekesz várja.

Hirdetés


A rolltop-kialakítás lényege, hogy akkor se hagyjon minket cserben hátizsákunk, ha útközben egyre több dolgot kell táskánkba belezsúfolnunk. Éppen ezért az összecsavarható felsőrészt külön rögzítőszíj fogja le, aminek a hossza állítható, így a táskát mindvégig zárva tarthatjuk, miközben a mérete éppen csak akkora, amekkorára éppen szükségünk van. Nekünk sikerült könnyedén elsüllyesztenünk benne egy vékony, 15 colos notebookot is, illetve a 10 colos tablet kényelmesen elfért az első gyorszsebben, miközben nem is kellett extra nagyra állítanunk a felsőrészt.



A kényelemről sem feledkeztek meg a tervezők, így a pántok és a hátsó rész párnázottak. A strapabíró anyag némileg vízlepergető, de azért nem vízálló, és esőzsákot sem kapunk. A színválasztással nem akadt problémánk, ízléses táska a Larimer Rolltop, ahogy a strapabíróság sem kérdéses, azonban hiába a keskeny kivitel, egy külső kulcstartó vagy nyitott, hálós oldalzseb nem ártott volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.