Hirdetés

Dedikált társkeresőt kaptak a gyűlölködők



|

A kedvelt helyett az utált dolgok alapján ajánlgat partnereket a Hater.

Hirdetés

Kismillió általános és tematikus társkereső szolgáltatás létezik, azonban az egyelőre csak Apple iOS alkalmazásként elérhetővé vált Hater a megszokott felállással szembemenve nem a kedvelt, hanem a gyűlölt dolgok alapján próbálja összepárosítani a szingliket. Az alkalmazás ötlete vígjátékíróként dolgozó Brendan Alper fejéből pattant, miután azt olvasta egy tanulmányban, hogy a közösen gyűlölt dolgok hatékonyabban képesek együtt tartani az embereket, mint a közösen kedvelt dolgok.


Hirdetés


A Hater használatához csak egy Facebook-fiókra van szükség, a bejelentkezés után testre szabhatóak a megszokott profiladatok, továbbá egy háromezres listából kiválaszthatóak a gyűlölt témák és dolgok. A Hater csapata nem volt annyira bevállalós, hogy rasszizmushoz vagy antiszemitizmushoz kapcsolódó témák is kiválaszthatóak legyenek a listából. Ez persze érthető, hiszen Alper többé-kevésbé komolyan veszi a randiappos üzletbe való betörést.



(Forrás: PhoneArena | Nyitókép: Sander van der Wel)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.