Hirdetés

Elindult az Amazon zeneáruháza



|

A boltban DRM-mentes muzsikákat vásárolhatunk.

Hirdetés

Egyelőre béta-állapotban van, de már elérhető az Amazon internetes zeneáruháza, amelyben már most több mint kétmillió dal közül válogathatunk (ez kürölbelül a harmada az iTunes kínálatának). Az MP3 számok teljesen DRM (azaz digitális másolásvédelem) mentesek, a legtöbb nóta 256 kilibites VBR tömörítésű és mindegyikhez jár nagyfelbontású lemezborító-kép is. A számok alap-ára 0,99 dollár (177 forint), az albumoké pedig 11,99 dollár (2100 forint), de a top 100-as listán lévő dalokért csak 0,89 dollárt, az albumokért pedig 8,99 dollárt kell fizetnünk - illetve az amerikaiaknak, mivel a szolgáltatás csak az Egyesült Államok állampolgárai számára vehető igénybe.

 

A számok egyesével a böngészőn keresztül is letölthetők, de a teljes albumokhoz igénybe kell vennünk az Amazon saját, letöltő alkalmazását, amely automatikusan beilleszti a megvásárolt felvételeket az iTunes vagy a Windows Media Player média-könyvtárába is. Ez a program egyelőre csak Windowsra és Max OS X-re elérhető, de a cég ígéri a linuxos változatot is. Sajnos a DRM mentesség miatt a korábban megvásárolt számok nem tölthetők le újra, adatvesztés esetén újra meg kell őket vásárolni.

 

 

amazon.png

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.