Hirdetés

Elkezdődött a WCG döntője



|

Tegnap kezdődött el Olaszországban az öt napig tartó "játékolimpia" döntője.

Hirdetés

Az öt napon át tartó eseményen 70 ország (23 ország Kelet-Európából, 17 Nyugat-Európából, 19 Ázsia és Csendes-óceán területéről, 10 Amerikából és 1 Afrikából) 700 döntőbe jutott versenyzője méri össze ügyességét 8 különféle játékban. A záróesemény helyszíne ezúttal is különleges: az Autodromo di Monza aréna a száguldó cirkusz olasz nagydíjának otthona is egyben. A látogatók számtalan hírességgel találkozhatnak, akikkel a naponta megrendezett bajnokságokon versenyezhetnek is.



A résztvevők elmondása alapján az esemény olimpiai hangulatban telik – a különféle országokból érkező játékosok a sportversenyekhez hasonlóan, régi ismerősként, jó barátként üdvözlik egymást. Az olimpiai játékoknál alkalmazott eskütétel a World Cyber Games versenyzőire is vonatkozott, a megnyitó ünnepségen közösen vonultak be országuk zászlójával, majd minden játékos felesküdött a tisztességes játékra, valamint a szigorú szabályok betartására.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.