Hirdetés

Elköltözhet Londonból a Samsung európai főhadiszállása



|

Természetesen még nem döntött a gyártó, nem világos a Brexit hatása.

Hirdetés

Megdöbbentő hírre ébredtünk ma reggel, az Egyesült Királyság urnáknál megjelent szavazóinak többsége az Európai Unió elhagyása mellett döntött. A kilépéssel kapcsolatos részletek az elkövetkező két évben tisztázódnak majd. A jelentős változás természetesen egyetlen multinacionális vállalat figyelmét sem kerülheti el, különböző forgatókönyveket kell kidolgozniuk, hogy hatékonyan reagálhassanak a konkrétumok tisztázódásakor.


Hirdetés


A The Korea Herald beszámolója alapján a Brexit hírére a Samsung terítékre vette, hogy talán el kell majd költöztetni Londonból az európai főhadiszállását, méghozzá egy kontinentális Európában lévő EU-tagországba. A cég nem végez gyártási tevékenységet az Egyesült Királyság területén, Európában három országban gyártat: Lengyelországban háztartási gépeket, míg Magyarországon és Szlovákiában televíziókat állít elő a vállalat.



A maradás vagy költözés kérdését minden bizonnyal az adózási és foglalkoztatási körülmények döntik majd el. Egyelőre biztosra vehető, hogy semmilyen érdemi döntést sem hozott meg a Brexit kapcsán a Samsung vezetése.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.