Hirdetés

Extrém tunerszüret



|

Nincs hiány tavaszi multimédiás újdonságokban: itt a saját tévésugárzás a neten, Vista Media Center kompatibilis hardverek, Mac tévévevő és a digitális kábeltévék set-top boxjait is kezelő megoldás.

Hirdetés

Egyik legígéretesebb újdonság a tévétuner palettán a PCTV To Go, mely a többi pécétévétől eltérően egyáltalán nem számítógépbe építendő. Egy speciális hálózati eszközről van szó, mely otthoni televíziónk képét -- legyen az kábeltévé, műholdas, DVB-T, IPTV vagy akár egy DVD lejátszó -- képes elérhetővé tenni a helyi hálózaton és az interneten. Egy kliens alkalmazás segítségével bárhonnan nézhetjük a PCTV To GO által közvetített otthoni adókat. A Pinnacle PlaceShift néven könyvelte el az új szolgáltatást. Ethernet és WiFi változatban kapható és együttműködik a Vista Media Centerrel.

 

 

pctvtogo.jpg

 

 

pctvflashstick_.jpg
Ötletes újdonság még a PC TV DVB-T Flash Stick, mely egy digitális USB tuner és egy flash meghajtó ötvözete. Nem csak helytakarékossági szempontból forrt a két eszköz egységbe, a meghajtón ott várakozik a Pinnacle telepítést sem igénylő tévészoftvere, a maradék tárterületre pedig adatainkat másolhatjuk fel, de akár tévéfelvételeket is készíthetünk rá. Természetesen a szokásos szolgáltatásokat is tudja a készülék, mint elektronikus műsorújság és DVD készítés. A Flash Stick már elérhető, jelenleg 1 GB-os kapacitásban, a sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a hazánkban jobban használható analóg és DVB-T vételre is alkalmas változat is fejlesztés alatt áll.

 

 

 

 

 

 

pctvtunerkitvista_.jpg
Kifejezetten az új operációs rendszerhez készült a PCTV Tuner Kit for Windows Vista. Mivel az új termék teljesen kompatibilis a Vista Media Centerrel, ezért nem fejlesztettek mellé saját kezelőalkalmazást. Változattól függően az USB vagy PCI vevőegység mellett megtaláljuk a teljes funkciókészletet tartalmazó, tanítható távirányítót és egy igen lényeges elemet, az infra jeltovábbí tót. Utóbbi segítségével végre győzelmet vehetünk a kábeltévé társaságok egyedi set-top boksz egységein, melyek nem működnek együtt tévétunerekkel. A Media Center képes megtanulni a set-top boksz távirányító jeleit, utána már csak rá kell helyeznünk a jeladót a doboz vevőjére és egyetlen távirányítóval kezelhető a rendszer, a csatornaváltást és az időzített rögzítést pedig automatikusan kezeli a rendszer.

 

 

pctvinfra.jpg

 

Az új noteszgépek tulajdonosai örülhetnek majd a PCTV Hybrid Expresscardnak. Az igen kis méretű, analóg és DVB-T vételre is alkalmas jószág szinte teljesen eltűnik a gép belsejében, egy kábelkorbács révén mégis tartalmaz még videobemenetet is.

 

pctvexpresscard.jpg

 

Idegen vizekre evez a gyártó az új TV for Mac termékével. Az USB csatlakozású TV for Mac DVB-T vagy hybrid kivitelben kapható. Az eye tv lite alkalmazással működik együtt a Mac designvilágba illeszkedő új termék és semmivel sem drágább, mint egy pécés vevőegység.

pctvmac.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.