Hirdetés

Fekete ruhát öltött az XBOX



|

Elkészült a Microsoft XBOX 360 konzol Elite változata.

Hirdetés

Az új XBOX 360 az eddig megszokott fehér helyett fekete színű házat kapott. Ez az apró változtatás sugallja, hogy a gép nem a legolcsóbb Core, vagy picit drágább Pro csomag része, hanem az újonnan megjelent Elite változat. Az elnevezés nem véletlen, hiszen az új konzolt gyárilag 120 gigabájtos merevlemezzel, HDMI csatolóval, fekete színű vezeték-nélküli kontrollerrel és headsettel kerül forgalomba.

 

A harmadik, és egyben legerősebb XBOX 360 ára körülbelül 20-30 ezer forinttal lesz drágább, mint a jelenleg kapható Pro változat (hivatalos ára 100 ezer forint).

 

 

xbox360_elite_k.jpg

 

 

A Microsoft jelenleg nem tervezi a HDMI csatoló bevezetését a Core és Pro modellekbe, azonban elképzelhető, hogy a nagyobb kapacitású merevlemez a kisebb gépek része lehet a későbbiekben. A merevlemez egyébként 20-25 ezer forintos áron külön is megvásárolható lesz a régebbi konzolgépek mellé.

 

Sajnos az Elite korántsem annyira elit, mint ahogy vártuk. A gépben továbbra sem található meg a Wi-Fi csatoló, illetve a HD DVD meghajtó -- sőt, az optikai egység változatlan, tehát továbbra is el kell viselnünk az általa keltett zajt.

 

Várhatóan nem az Elite lesz az utolsó XBOX 360 változat, mivel a 65 nanométeres gyártástechnológia még csak a későbbiekben kerül bevezetésre, aminek révén a konzol kisebb, hűvösebb és halkabb lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.