Hirdetés

Filmajánló - Torrente visszatér



|

Ha a mutatós hölgyek rendőrködése nem sarkall jegyvásárlásra, akkor Torrente ötödik visszatérése majd megteszi a hatását.

Hirdetés

Az idei első nagy bockbusteren, a Bosszúállók: Ultron korán túl vagyunk, de mielőtt befutna a következő nagy premier, a Mad Max: A harag útja még pár kisebb projektekkel találkozhatunk a mozik kínálatában.

Hirdetés

Csábítunk és védünk (Hot Pursuit)

A 2013-s Női szervek sikere bebizonyította, hogy a nézők nem csupán a zsarupárosokra koncentráló filmek férfiváltozataira fogékonyak (lásd Halálos fegyver, Bad Boys vagy 21 Jump Street), de azt is előszeretettel nézik, ha különböző habitusú hölgyek keverednek össze. Ebből az apropóból született a Csábítunk és védünk ötlete is, amelyben a szinte minden műfajba belekóstoló, pöttöm Reese Witherspoon és a Modern család Glóriája, Sofia Vergara állnak össze egy vígjáték erejéig: míg előbbi egy zöldfülű rendőrnőt alakít, addig utóbbi szemtanúként van jelen, viszont mindkettejükre orgyilkosok támadnak és azok is nyakig sárosak az ügyben, akiktől segítséget kérhetnének, ráadásul eleinte a közös hangot sem találják meg. A szórakoztatásról a Step Up, a Nász-ajánlat és a Szekatúra rendezőnője, Anne Fletcher gondoskodik.

 

Torrente 5. – A kezdő tizenegy (Torrente V: Misión Eurovegas)

Az egykori korrupt rendőr, a piás, rasszista és szexista Torrente a börtönből szabadulva úgy dönt, hogy végleg a sötét oldalhoz csatlakozik és az Ocean’s Eleven mintájára összeállít egy komplett pancserekből álló tizenegy fős csapatot annak érdekében, hogy kirabolják Madrid legnagyobb kaszinóját. Az akció-vígjátékként jellemzett ötödik epizód írását, rendezését és főszerepét is jegyző Santiago Segura olyan stílusban, olyan poénokkal készítette el Torrente újabb visszatérését, hogy a széria rajongói megnyalják majd mind a tíz ujjukat, míg az epizódokból sugárzó életérzéssel most ismerkedők érdeklődését Alec Baldwin neve keltheti fel a stáblistában.

 

Dínó kaland (Dino Time)

Mint minden gyermek, Ernie is imádja a dínókat, ezért sűrűn lóg haverjával és húgával a képzeletbeli amerikai kisvároska őslénymúzeumában. A John Kafka és Yoon-suk Choi fejéből kipattant Dínó kaland című animációs film sztorija akkor válik nagybetűs kalanddá, mikor kishőseink egy megbokrosodott időgépnek köszönhetően 65 millió évet utaznak vissza az időben, egészen a dinoszauruszok koráig, ahol egy rózsaszín T-Rex gondoskodik róluk. A képletből természetesen a gonosz fél sem maradhat ki, de csupa játék és mese az egész, amolyan egyszer nézős móka a gyerkőcöknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.