Hirdetés

Filmbox Live mozihónap a PC World olvasóknak



|

Több mint ezer filmhez és sorozathoz, kilenc tévécsatornához férhetsz hozzá egy teljes hónapon keresztül. Megmutatjuk, hogyan használd a szolgáltatást.

Hirdetés

Egy nem mindennapos meglepetéssel készültünk olvasóinknak az év utolsó hónapjára. A PC World vásárlói egy hónapon keresztül korlátlanul használhatják a Filmbox Live szolgáltatását, hozzáférve több mint ezer mozifilmhez és sorozathoz, valamint kilenc tévécsatornához. A hatalmas kínálatban díjnyertes és igazán különleges alkotásokat is találhatunk, a felhozatalból például a Kecskebűvölők, a Hős6os, a Bábel, a Harcos vagy éppen A király beszéde filmeket nyugodt szívvel ajánljuk, főként hogy mindegyik elérhető HD felbontásban, és mindegyik szinkronizált.

Hirdetés

Van miből válogatni, kevés az egy hónap, hogy végignézhessük a legjobb filmeket. Ráadásul kilenc különböző csatorna - Docubox HD, Fightbox HD, Fashionbox HD, Filmbox, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Fastbox & Fun HD, Filmbox Arthouse és 360Tunebox - élő adását is nézhetjük. Ehhez mindössze egy regisztráció szükséges a lent bemutatott módszerrel, amit bármikor elvégezhetünk. Érdemes azonban sietni, mivel a kód beváltása 2016. január 31-ig lehetséges a filmboxlive.com weboldalon a [Kód aktiválása] menüpontban, utána azonnal indul az egy hónapos időszak, amely alatt korlátlan és térítésmentes hozzáférést kapunk a szolgáltatáshoz.

Az aktiválást elvégezheted számítógéped böngészőjéből vagy éppen mobileszközödön, okostévéden is, a Filmbox Live ugyanis rendelkezik iOS és Android applikációval, valamint az újabb Sony, Samsung, LG és Philips tévéken, a PlayStation 3 és 4 konzolokon is találkozhatunk a kliensével. Mindegyiken keresztül nézhetjük az on-demand tartalmakat, akár munkába menet is, miközben több eszköz használatakor a műsor mindig ott folytatódik, ahol legutóbb abbahagytuk.

 

1. Aktiválókód-kérés

Elsőként látogasd meg PC World Plus szolgáltatásunkat, lépj be, majd keresd a teljes verziók oldalát, azon belül is a Filmbox kulcskérő felületét. A kapott kódot mentsd el, vagy egyszerűen csak másold ki a vágólapra.

2. Kód beváltása

Keresd fel a filmboxlive.com oldalt, amely automatikusan magyarra vált (csak magyarországi IP-címmel használható). Miután betöltődött, keresd a jobb felső sarokban a [Kód aktiválása] hivatkozást, kattints rá, és a kért adatok megadásával végezd el a regisztrációt.

 3.  Élő adások

A kilenc csatornát a Filmbox Live [Csatornák] menüpontjából érheted el, ahol egyszerűen válthatsz az élő adások között. A stream szinte azonnal elindul, és HD felbontásban sugározza a műsorokat. A lejátszótól kérheted a teljes képernyős megjelenítést.

 4. Filmek, sorozatok:

Az on-demand tartalmakat a [Kategóriák] menüponton keresztül érhetjük el, ahol műfaj és számos más paraméter alapján szűrhetjük a rendelkezésünkre álló több mint ezer műalkotást. A lejátszást bármikor elindíthatjuk, vagy bővíthetjük lejátszási listánkat.

A PC World Plus szolgáltatásban igényelhető kód beváltása 2016. január 31-ig lehetséges a filmboxlive.com weboldalon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.