Hirdetés

Fotóarchiválás terepen



|

A Nexto eXtreme kényelmes megoldást kínál arra, hogy fotóinkat és videóinkat menet közben mentsük és archiváljuk.

Hirdetés

 

Legyen szó amatőr vagy profi fotósról, a képek és videók munka közbeni mentése és archiválása sosem egyszerű kérdés. Vihetünk magunkkal például erre a feladatra egy notebookot, azonban ez csak tovább növeli a felszerelések számát, amit cipelnünk kell.


Erre a problémára igyekszik megoldást találni a Nexto azzal az apró eszközzel, amelyet eXtreme névre keresztelt. A meghajtó lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy akár memóriakártyáról, akár közvetlenül a hardverről (USB-OTG funkció segítségével) elmentsük képeinket.

 

nextoextreme_1.jpg


Ha az utóbbit választjuk, egyszerűen csak össze kell kötnünk a fényképezővel az eXtreme-et, a tartalom pedig a belső merevlemezre kerül. Az eszköz akkumulátora 60 gigabájtnyi adat lementését teszi lehetővé, azonban rendelkezik tartalékkal is, aminek hála 140 GB-ot is áthelyezhetünk.


Az eXtreme 1 gigabájt adatot 40 másodperc alatt tud átmásolni. A készülék házába gyárilag 160, 250, 320 és 500 gigabájtos HDD-ket építenek, ez azonban később egészen 2 terabájtig bővíthető. A legkisebb modell ára 235 dollár (44 000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.