Hirdetés

Fotók: Satya Nadella árulja a luxusotthonát



|

A vásárlónak bő 1 milliárd forintot kell kifizetnie az ingatlanért.

Hirdetés

A multinacionális cégek vezetői szeretnek luxuskörülmények közt élni, amely rendkívül érdekes annak fényében, hogy valójában nagyon kevés időt töltenek otthon. A Microsoft ügyvezető igazgatója most meghirdette a Seattle melletti Clyde Hillben lévő "kéglijét", a vásárlónak 3,488 millió dollárt - bő 1 milliárd forintot - kell kifizetnie.

Hirdetés


Satya Nadella közel 20 éve vásárolta az ingatlant, akkoriban 1,385 millió dollárért. A telek mérete nem ismert, azonban az 1963-ban épített ház olyan 372 négyzetméter alapterületű. Négy hálószoba, 3 fürdőszoba, 2 kandalló, nappali, több étkezőhelyiség, konyha, könyvtár és munkaszoba is található a házban, de persze ezeket arra használja majd az új tulaj, amire szeretné. Az épület rendkívül minőségi külső és belső burkolattal rendelkezik. A kilátás párját rikító, a következő lakók a Washington-tó és az Olympus-hegy látványában gyönyörködhetnek.






(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.