Hirdetés

GOM Player - mindent visz!



|

Egy kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt ajánlható videólejátszó, amelynek használatával megspórolhatjuk a kodekek telepítését.

Hirdetés

Számítógépünkön található videóállományok lejátszására rengeteg különböző ingyenes program közül választhatunk, a GOM Player ezek közül több okból is kiemelkedik. Egyrészt gondoltak a kezdő felhasználókra is, így első indításkor egy pár lépésből álló varázslón keresztül adhatjuk meg a legfontosabb beállításokat (például hangszóróink száma vagy a feliratok mérete), nem kell menük mélyén keresgélnünk. Másik hasznos tulajdonsága, hogy a legtöbb formátumot mindenféle kodek telepítése nélkül lejátssza, megbirkózik többek között az DivX, XviD és MPEG kódolású videókkal és az AC3, valamint OGG Vorbis hangsávokkal is, sőt DVD filmek lejátszására is képes. Mindezek mellett igen fejlett felirat-kezelési képességekkel is rendelkezik. Egyrészt képes megjeleníteni az összes ismert feliratformátumot (akár a TV-kimeneten is), ráadásul ezek betűtípusa és pontos elhelyezése is részletesen konfigurálható. Különféle szűrőkkel javíthatunk filmjeink minőségén, kiküszöbölhetjük az MPEG videókra jellemző úgy nevezett „kockásodást", ezen kívül élesíteni és elmosni is tudjuk a mozikat.

 

gom_n.jpg

 


Kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt ajánljuk a GOM Playert, akik „mindenes" videólejátszót keresnek és nincs kedvük kodekek telepítésével bajlódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.