Hirdetés

Grand Theft Auto IV - Rekord az első napon!



|

Az év legjobban várt játéka csúcsot döntött.

Hirdetés

A sajnálatosan előforduló szélsőséges megnyilvánulásokon túl a rajongók többsége úgy éli ki "megszállottságát", hogy elzarándokol a legközlebbi üzletbe, leszurkolja a szükséges összeget, majd hazamegy, játszik, és örül, mint majom az érett banánnak. Tegyük hozzá, ez így teljesen normális.


Tavaly már a Halo 3 is keltett egy óriási "őrülethullámot". Egyre-másra dőltek meg a különböző eladási rekordok, Hollywood panaszkodott, a Bungie és a Microsoft vezérei pedig hetekig nem tudták levakarni az elégedett vigyort orcájukról. A héten viszont megjelent a GTA IV, s ahogy írtuk, ezt még a netes bűnözők is igyekeznek kihasználni.

 

Minden eddigi eladási csúcsot megdöntött>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.