Hirdetés

Guild Wars 2 béta kódot szerezhetsz -megmondjuk hogyan



|

Társoldalunk, a GameStar július 12-én (azaz ma) délután egy élő adás keretében osztogat Guild Wars 2 béta kódokat az érdeklődőknek.

Hirdetés

Jövő hét végén lesz az utolsó béta hétvége a Guild Wars 2 rendszerében, így most van lehetőség még kódot szerezni, ha szeretnéd kipróbálni az idei év egyik legjobban várt játékát.

Ehhez nem is kell mást tenned, csak meglátogatnod a GameStar online oldalát, ahol ebben a cikkben kommentként tehetsz fel kérdést a játékkal kapcsolatosan. Fontos, hogy lehetőleg csak olyanok kérdezzenek, akik valóban szeretnének is bétázni - Magyarországon ugyanis egyedül itt lesz ez a kulcsosztási lehetőség. A komment mellé írd be e-mail címedet is, hogy a szerkesztők elküldhessék neked a kulcsot a műsor után. Természetesen ehhez nem kell újra regisztrálnod, a PC World oldalán használt profilod az összes IDG-s oldalon működik.

Az adás délután 16 órától kezdődik (kb. 70 perces), még az adás alatt is lehet kérdést feltenni, élőben követheted a műsort ide kattintva.

Reméljük, hogy sokaknak okoz majd örömet ez az akció, várjuk kérdéseiteket, nézzétek a műsort és játszatok együtt a Guild Wars 2 utolsó béta hétvégéjén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.