Hirdetés

Ha át akar kelni, nyomja meg a pongot!



|

Pong a piros lámpánál, ellenfél a túloldalon.

Hirdetés

Senki nem szeret a piros lámpánál ácsorogni, de jobb, mintha kivasalnák az embert. Nem véletlen, hogy már (hát, amolyan ilyen-olyan) dal is született Ha át akar kelni, nyomja meg a gombot címmel, a forgalmas kereszteződések árnyékosabb oldalán perceket szobrozhatunk. Vannak, akik ezt az időt is kihasználhatónak érezték és megalkották a közlekedési lámpára szerelhető Pong (faltenisz) játék kétszemélyes változatát.

 

A legtöbb esetben egy nagy böszme időjárásálló gombbal kell jeleznünk, ha át szeretnénk kelni, ami a célnak meg is felel. Most egy németországi kezdeményezésben lecserélték egy kísérleti átkelő vezérlőjét színes érintőkijelzőre, amivel a piros fázisban becsatlakozhatunk a játékba, ha valaki a túloldalon elfogadja kihívásunkat. Biztos, hogy nem teszi olcsóbbá az átkelőt az újdonság, de a várakozás idejét mindenképpen örömtelibbé varázsolja, még barátságok is szövődhetnek a nagy aszfaltfolyó két oldalán élők között. Idiótasági testvérlapunk, az Electrose cikkében ott a videó, aztán már csak petíciót kell benyújtani a város vezetéséhez, néhány évig nap mint nap a nyakukra járni és előbb utóbb csak lesz már valami itthon is. Vagy nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.