Hirdetés

Hagyományos LCD képernyőből 3D-t, egyszerűen



|

A Global Wave nevű japán cég termékével szemüveg nélkül élvezhetjük a 3D-t, de nem csak olyan eszközökön, melyek alapvetően is ezzel a technológiával készültek.

Hirdetés

A speciális fólia segítségével az iPad, iPhone, iTouch, és a számítógép monitorok - beleértve a notebookokat is - kijelzőit alakíthatjuk térhatásúvá, 12.1 (1280x800), 15.6 (1366x768), 21.5 (1920x1080) colos méretben. Az értékesítés augusztusban fog megkezdődni, és előreláthatólag mérettől függően 25 és 186 dollár közötti áron lehet majd megvásárolni.

A Pic3D lentikuláris lencsék technológiáján alapul, melynek lényege, hogy a két szemünkbe eltérő iránypontú látványt továbbít, így keltve az adott képen mélységérzetet. A fólia azonban önmagában még nem elég a boldogsághoz, le kell tölteni a gyártó honlapjáról a megfelelő szoftvert, ráadásul a kép is csak akkor lesz tökéletes, ha teljesen felfekszik a kijelzőre. A Pic3D nem befolyásolja az érintőképernyők működését, és 90 százalékos átlátszósággal, valamint 120 fokos betekintéssel rendelkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.