Hirdetés

Hamarosan mobilon rendelheted a sült krumplit a McDonald’s-ban



|

Sorban állás nélkül, néhány kattintással juthatunk majd kedvenc menünkhöz.

Hirdetés

A gyorséttermek egyik komoly hátulütője manapság a sorban állás, ami sokak kedvét elveszi a vásárlástól. A kézenfekvő megoldást, a mobilos rendelést és fizetést már több nagy lánc bevezette az elmúlt években, s nemsokára a McDonald's is csatlakozik hozzájuk a Business Insider információi szerint.

Hirdetés


A cég vezérigazgatója, Steve Easterbrook először tavaly júliusban beszélt a mobilfizetés bevezetésének lehetőségéről, idén pedig már egy rövidebb tesztidőszakot is megejtettek. Ennek ellenére az applikáció megjelenése még várat magára, jelenleg csupán digitális kioszkon rendelhetnek ételt a vendégek közel 7000 étteremben. Ez a megoldás ugyan szintén megkímél a várakozástól és a készpénzhasználattól, telepítésük és üzemeltetésük azonban jóval költségesebb a McDonald's számára.


Jelen állás szerint a rendelésre is használható alkalmazás jövőre érkezhet meg a vezető piacokon, az Egyesült Államokban, Franciaországban, Kanadában, Franciaországban és az Egyesült Királyságban, 2018-ra pedig világszerte már 20-25 000 McDonald's étteremben vásárolhatunk segítségével. A fennálló igényt jól jelzi, hogy jelenleg a Starbucks vendégeinek 25 százaléka fizet a mobilos applikáción keresztül, 6 százalékuk pedig már érkezés előtt megrendeli vele a kívánt termékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.