Hirdetés

Hipersulival pörög fel a HelloWorld



|

A Telenor felajánlásának köszönhetően négy rászoruló gyermek is beiratkozhat a modern informatikai táborba.

Hirdetés

A Telenor Magyarország egy sikeres teszt időszakot követően 2015 tavaszán kiterjesztette Hipersuli névre keresztelt társadalmi felelősségvállalás programját, így immár négy vidéki és egy budapesti iskola 12 osztályának 363 diákja élvezheti a jövő oktatási módszereinek előnyeit. A Hipersuli osztályokban a diákok és a pedagógusok hagyományos füzet-tankönyv kombináció helyett Hipernetet és táblagépeket használnak a tanórákon a tananyag elsajátításához.

 



Érdemes melléjük számolni a HelloWorld tábor részvevőit is, akik a rendezvény ideje alatt nem csak gyors és korlátlan Hipernet-hozzáférést kapnak, hanem a helyszínen a jövő iskoláját és a legújabb oktatási módszereket is megismerhetik Merényi László, a Telenor szakemberének jóvoltából.  

 

Hirdetés

 

Egy különleges iskolatermet is berendez a Telenor a tábor helyszínén, ahol a gyermekek a Velencei-tó csodálatos panorámája mellett mélyülhetnek el a programozás, a robotvezérlés és a 3D tervezés, -nyomtatás rejtelmeiben.. A telekommunikációs cég felajánlásának köszönhetően ráadásul négy rászoruló gyermek is a tanulók között lehet, a Telenor ugyanis az SOS - Gyermekfalu négy tehetséges lakójának a helyszíni jelenlétét finanszírozza.

Megtetszett a program? A táborról bővebb információt a hello.pcworld.hu oldalon találsz. Ám érdemes sietned, hiszen már csak pár hely szabad!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.