Hirdetés

Ingyen letölthető a Medal of Honor: Pacific Assault



|

Általában 9,99 euróért vásárolható meg a második világháborús FPS.

Hirdetés

Újabb hosszú hétvége előtt állunk, így talán sokaknak különösen jó hír, hogy átmenetileg ingyen beszerezhetővé vált a Medal of Honor: Pacific Assault számítógépes változata. A PC-s játékok iránt érdeklődők valószínűleg sejtik, hogy az Origin digitális játékbolt legújabb közönségcsalogató akciójáról van szó, a 2012-es Need for Speed: Most Wantedet váltja az On The House programban.

Hirdetés


A Pacific Assault alapvetően 9,99 euróért vásárolható meg, amely talán meglepő árképzés annak ismeretében, hogy egy 2004-ben kiadott címről van szó. A játékot most ingyen beszerzők természetesen "örökre" megtarthatják a digitális kiadást, mintha csak megvették volna az Originen.


A kiadásakor többnyire pozitív kritikákat kapott Medal of Honor: Pacific Assault futtatásához nem kell modern gamer számítógép. Minimum követelmények: 1,5 gigahertzes Intel Pentium 4 processzor, 512 MB RAM, 64 megabájtos videokártya DirectX 8.1 támogatással, 3 GB szabad háttértár, Windows 98 vagy újabb OS.


(Forrás: PC Gamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.