Hirdetés

Internet Explorer - egy böngésző, amit imádtunk utálni (videó)



|

Érdekes kampánnyal nyomul az Internet Explorer, saját tragikus múltjából csinál olyan vicces reklámot, hogy az ember már meg is emeli a kalapját.

Hirdetés

A kampány még az IE9 verziót élteti, amely azért még nem nevezhető a böngészők csúcsának, talán érdemesebb lett volna ilyen jó ötlettel megvárni az Internet Explorer 10 megjelenését (ami azért lényegesen összeszedettebb böngészőnek tűnik személyes véleményünk szerint), de az ötlet mindenképpen eredeti.

Sablonon közhely, hogy az Internet Explorer csak arra jó, hogy más böngészőt töltsünk le vele. Ez persze azért nem teljesen van így, de a kreatívok a negatív legendát használták ki, hogy újat teremtsenek. Vicces, ötletes, iróniával fűszerezett reklám - ennek ellenére a YouTube felhasználók felének nem tetszett, és már a kommentek is le vannak tiltva.



Nem értjük a nagy ellenállást, szerintünk ez egy remek ötlet, és bár a Browser You Loved To Hate kampány üzenetétől még nem lettünk elvakult IE rajongók (bár nem is utáltuk soha divatból), de talán a legújabb verzió a terméket is felemeli olyan szintre, mint ez a kampány.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.