Hirdetés

Jó drága a Sony okosórája



|

Elődjéhez képest elfogadható termékfrissítésről van szó.

Hirdetés

Szerda délutáni sajtótájékoztatóján az XPERIA Z1 és okostelefonos kamerái mellett a Sony csendben bejelentette a SmartWatch 2 okosóráját is. Az elvileg minden legalább Android 4.0 rendszert futtató mobillal kompatibilis kütyü a tavalyi modellhez képest igényesebb külsővel és könnyebben használható szoftverrel rendelkezik. A még szeptemberben elérhetővé váló termék a szíjának típusától függően (műanyag vagy rozsdamentes acél) 179 és 199 euróba, azaz nagyjából 54 / 60 ezer forintba fog kerülni.

Hirdetés


A termék alapvetően Bluetooth 3.0 szabvánnyal kommunikál a telefonokkal, lehetőség van NFC-s párosításra, az 1,6 colos érintőkijelzője 220 × 176 pixeles, továbbá vízálló (IP57). A beépített akkuja microUSB kábellel tölthető, minimális használat mellett állítólag 7, míg normál esetben 3-4 napos üzemidőre lehet számítani.


Gyárilag elérhető alkalmazások és funkcionalitások:
- Híváskezelés (felvétel, elutasítás, némítás, hangerőszabályzás)
- Hívástörténet
- Értesítés az elmulasztott hívásról
- Vezérlő a médialejátszóhoz
- SMS, MMS
- E-mail
- Gmail
- Facebook
- Twitter
- Naptár
- Időjárás
- Híraggregátor

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.