Hirdetés

Keressük Magyarország fiatal Excel guruját!



|

Lehet, hogy Te leszel a legjobb és utazhatsz Dallasba? Június 11-én próbáld ki magad, indulj a Training360 hazai Excel versenyén és vidd el az értékes nyereményeket!

Hirdetés

Mutasd meg, mit tudsz a legnépszerűbb Office termékből, vidd el az értékes nyereményeket és akár Te is képviselheted majd Magyarországot az augusztusi texasi világbajnokságon! A Training360 oktatóközpont a Microsoft Magyarország támogatásával Excel bajnokságot szervez június 11-én a 18-22 éves iskolai jogviszonnyal és magyar állampolgársággal rendelkező diákok és hallgatók számára.

Hirdetés


Ha úgy érzed, Te is ott vagy a legjobb „excelesek” között, ne habozz, jelentkezz a versenyre! A legjobbakat értékes nyereményekkel jutalmazzuk. Magyarországon az elsők között szerezheted meg Microsoft Office Specialist (MOS) minősítést, a verseny győztese pedig részt vehet a nyárvégi, Dallasban megrendezésre kerülő MOS világbajnokságon.


A hazai Office bajnokságra nevezési illetve részvételi díj nincs. Regisztrálj a Training360 weboldalán legkésőbb június 9-én éjfélig, az online vizsga június 11-én lesz. A bajnokságon a Microsoft Excel 2010 vagy 2013 verzióban indulhatsz. A versenyen való induláshoz Windows 7 vagy frissebb és az Excel általános ismeretével kell rendelkezned. Mivel a hazai verseny a világbajnokság előválogatója, a verseny feladatait angol nyelven készítettük el, ezért nem árt, ha „excelül” és angolul is egyaránt jól tudsz.


A felkészüléshez a Training360 ingyenes hozzáférést biztosít neked online, videós Excel tananyagaihoz is. Ha nincs jogtiszta Office-od, az Office 365 diákok számára most ingyenes! Csak egy regisztráció, majd néhány kattintás és már el is kezdheted használni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.