Hirdetés

Két különböző kép egy megjelenítőn, osztott képernyő nélkül



|

A Sony már megalkotta a saját megoldását, az LG sem akar lemaradni.

Hirdetés

A Sony korábban már bemutatta a televízióját, mely amely egyszerre két játékost tud kiszolgálni úgy, hogy mindketten különböző képet látnak, de nem osztott képernyő segítségével. A megvalósítás alapját a 3D effekt kettéválasztása képezi, miszerint az egymás mellett lévő rétegeket kettébontják, így két különálló, 2 dimenziós látvány jön létre. Azt kell mondjuk, hogy a meglévő technológia ilyesfajta kiaknázása és egészen innovatív felhasználása briliáns gondolat, nem véletlen, hogy az LG is élt vele. a Dual Play TV-nek keresztelték, LW 980T jelöléssel, és segítségével szintén két játékos tud két különböző képet élvezni egyazon megjelenítőn, de jelenleg még csak Xbox 360-on tesztelték a dolgot.

 

 

A 3D technológia segítségével az egyik játékos a szemüveget felvéve "all-left", míg a másik "all-right" módon kapja a látnivalót. Az LG 47 és 55 hüvelykes méretben kínálja a tévéit, szemben a Sony 24 collos Playstation 3D TV-jével. Az árról még nincs pontos adat, de egyesek 3.000-4.000 dollár környékére teszik, ami azt a furcsa helyzetet hozza magával, hogy ennyiért akár 2-3 Xbox-ot és hozzá tévét is lehet keríteni, és majdnem ugyanott vagyunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.