Hirdetés

Komoly frissítést kapott az Xbox 360



|

Továbbra is törődik az előző generációs konzoljával a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft Xbox üzletágának vezetője még csütörtökön bejelentette, hogy jelentős szoftverfrissítés vált elérhetővé az Xbox 360-ra. Elsőre meglepőnek tűnhet, hogy a redmondiak továbbra is hajlandóak funkcionális újdonságokat hozó frissítéseket készíteni az előző generációs konzolhoz, ám igazság szerint a mai napig jól fogy a termék, plusz nyilván szeretnének kedves gesztusokat tenni a jelenlegi generációs konzollal még nem rendelkező xboxosok felé.

Hirdetés


A szoftverfrissítés különféle kényelmi reszelések mellett két jelentős újdonsággal rendelkezik. A Microsoft mostantól 512 MB helyett 2 GB felhőtárhelyet bocsát a felhasználók rendelkezésére, ez a játékmentések online tárolására használható. Hamarosan elérhetővé válik az Xbox One-on a 360-as játékok egy részével való visszafelé kompatibilitás, így ez egy hasznos adalék azoknak, akik a jelenlegi generációs konzoljukon kívánják majd folytatni az előző generációs hardveren abbahagyott játékaikat.


A másik újdonság, hogy az Xbox 360 már olyan helyeken is képes lesz felcsatlakozni a Live szolgáltatásba, ahol a net eléréséhez először el kell fogadni egy felhasználói szerződést a böngészőn keresztül. A legtöbben hotelekben találkozhatnak ezzel a megoldással.


(Forrás: The Verge, Major Nelson | Nyitókép: GamerScore blog)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.