Hirdetés

Kórház az ágyad szélén - itt az új PC World



|

Digitalizált egészséggel, új Intel processzorokkal, filléres gépekkel érkezik a februári PC World, amelyhez most két teljes verziót és ajándék magazint is adunk.

Hirdetés

Hatalmas változáson mehet keresztül az egészségügy az elkövetkező 20 évben, amelynek előnyeiből jó eséllyel mindenki részesülni fog. Eddig csupán eseti láz- és vérnyomásmérésekkel ellenőriztük testünk működését - jellemzően amikor már megtörtént a baj - a modern szenzorok azonban naponta többször is megteszik ezt nekünk, így pontosan láthatjuk, hogy mikor kezd romlani egészségügyi állapotunk. Mi történik akkor, ha ezeket az adatokat kombinálni kezdjük? Ha a szenzorok méréseihez a kutatók és az orvosok is hozzáférhetnek? A friss magazinunkban megpróbáljuk megválaszolni a kérdéseket, valamint egy itthon már működő, Kinect érzékelőkkel és iPadekkel felszerelt gyerekkórházat is bemutatunk a legjobb fitnesz szenzorok mellett.

 



Mindemellett magazinunkban természetesen továbbra is a PC-s témák adják a tartalom gerincét, ráadásul e hónapban igazi különlegességekkel készültünk a számítógépek szerelmeseinek. Összehasonlító tesztjeinkben megmutatjuk, hogy melyik jelenleg a legjobb táblagép SoC, azaz integrált lapka, és hogy az országunkba érkező alacsony fogyasztású Core M noteszgépek közül melyiket érdemes választani. Kivesézzük ezen túl a Windows 10 legújabb előzetesét, aminek rögtön egy komplett gépet építettünk mindössze néhány tízezer forintból.

 

 

Tippjeinkből az is megtudhatod, hogy mire érdemes figyelni egy szünetmentes választásánál, hogy miként bővítheted ésszerűen gépedet, hogyan támaszthatod fel elveszettnek hitt fájljaidat, illetve ideális BIOS-beállításokkal is készültünk. Számtalan ajándékkal is készültünk. Egyrészt a februári lapszámunk mellé - az ESET, az Agnitum és a G Data végpontvédelme mellett - az Ashampoo rendszeroptimalizálóját és a MiniTool helyreállító programját is ajándékba adjuk. Sőt, a PC World vásárlói ingyen elolvashatják új Az internet veszélyei digitális kiadványunkat.

Az 576 Kbyte jóvoltából pedig olvasóink e hónapban is öt PC-s játékot vásárolhatnak meg jellemzően 50 százalékos kedvezménnyel a PC World Plus felületén keresztül: a Sleeping Dogs: Definitive Edition az X-Com: Enemy Unknown és a Batman: Arkham City Game of the Year PC-s változatát mindössze 2490 forintért adjuk. Nem rossz ajánlat, ugye? De még nincs vége, hiszen az eddig leírtakat egy - az olvasóinknak összeállított - Windows 10 tesztelői csomaggal is megfejeltük, hogy a lehető legegyszerűbb legyen az operációs rendszer beüzemelése, legyen szó bármilyen telepítésről.

További témáink részletesebben:



Filléres Windows 10-es PC-k

Összeállítottunk három számítógépet, melyek közül a PC World ajánlatának annak ellenére sem kell szégyenkeznie, hogy meglehetősen olcsó.

Tabletek és processzoraik

A táblagép legfontosabb alkatrésze a központi mag, ezért nem mindegy, melyiket választjuk. X86 vagy klasszikus ARM, esetleg egyedi, nyolcmagos kivitel? Tesztünkből kiderül, melyik a legjobb választás.

Az utolsó Windows?

Továbbra is ábránd marad az ingyen sör, az ingyenes Windows azonban valósággá vált. Kipróbáltuk a Windows 10 legújabb előzetesét.

Tíz jövőformáló technológia

Rengeteget fejlődött az informatika az elmúlt tíz év alatt, ám a következő tíz esztendőben még nagyobb változások jöhetnek.

 

Hirdetés

 

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazin a DVD-s változatánál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.