Hirdetés

Mától Londonban is szállít ételt az Uber



|

Párizs után az Egyesült Királyság fővárosában is elindult az UberEats.

Hirdetés

A taxistüntetés után jöhet az ételfutáros tüntetés? A kimeríthetetlennek tűnő szállítási kapacitásának hatékonyabb kihasználása érdekében az Uber a mai napon elindította Londonban az UberEats szolgáltatását, így a személyfuvarozás mellett mostantól ételszállítással is foglalkozhatnak a sofőrjei.


Hirdetés


A dedikált mobilos alkalmazáson vagy webhelyen keresztül használható UberEats globálisan 18 városban érhető el, Európában eddig csak Párizsban foglalkozott ételszállítással a vállalat. Az UberEats-et hétfőtől vasárnapig, délelőtt 11-től éjszaka 11-ig vehetik igénybe a korgó gyomrú londoniak. Már ha London központi részére kérik a szállítást, ugyanis első körben csak ott sikerült beindítani a szolgáltatást, de az Uber ígérete szerint folyamatosan növekszik majd a lefedett terület.



Szokásához híven az Uber agresszívan indította el a szolgáltatást: az óriási választék garantálása érdekében rögtön 150 étteremmel szerződött le, az első hónapban elengedi a vásárlóknak a szállítási költséget, ráadásul a legelső rendeléskor a fogyasztók 10 font kedvezményt kapnak az UberEatsLondon promóciós kód használatával.


(Forrás: The Verge, UberEats | Nyitókép: Núcleo Editorial)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.