Hirdetés

Megépítették a Nissan virtuális szuperautóját



|

A Nissan Concept Vision GT 2020-at a a Gran Turismo 6-ban vezethetik a játékosok.

Hirdetés

A Nissan a Nagy-Britanniában rendezett Goodwood Festival of Speed fesztiválon mutatta be legújabb virtuális szupersportkocsija életnagyságú modelljét.

Hirdetés

A Nissan Concept 2020 Vision GT-t a Gran Turismo 6 Vision Gran Turismo fesztiváljára tervezték a japán autógyártó designerei. A játék kiadója több autógyártót – köztük a Mercedest, BMW-t, a Mitsubishit és a Volkswagent – is felkért, hogy tervezze meg a „jövő autóját”; az elkészült modelleket a játékosok is letölthetik.

A Nissan Concept 2020 Vision GT a Goodwood Festival of Speed-en
 

A Concept 2020 Vision GT-t egy Taisuke Nakamura, a Nissan Design Europe tervezésért felelős igazgatója vezette csoport tervezte. „Ez egy új, mindenféle megkötések [vagy] korlátozás nélküli kihívás a tervezők számára” – mondta Nakamura, amikor arról kérdezték, miért tervez autót egy videojátékhoz. Az európai tervezőcsapat a cég japán mérnökeivel közösen fejlesztette ki a virtuális sportkocsit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.