Hirdetés

Megjelent a GameStar magazin - csak a játék miatt is megéri



|

A 2012/07-es GameStar magazin címlapján Sam Fisher mosolyog ránk, a teljes játékban Hugh Jackman tesz minket hőssé. Az X-Men Origins: Wolverine csodás kikapcsolódást ígér, ahogy az újság is.

Hirdetés

Természetesen ebben a lapszámban is a nagy címekkel kezdődik a körkép, olyan exkluzív előzetesekkel találkozhattok, mint a Splinter Cell: Blacklist, a Gears of War: Judgment, a
Dishonored vagy a Dota 2.



Kollégáink azt is bizonyítják, hogy július közepén sincs uborkaszezon, hiszen nagyszerű címeket teszteltek, elég csak a The Elder Scrolls: Skyrim - Dawnguard kiegészítő bemutatását említenünk, mellé már csak felsorolásként érkezik a The Secret World, a Civilization V: Gods & Kings vagy éppen a Quantum Conundrum.

Még megjelenés előtt helyet kapott a tesztek között a valódi gitárral játszható Rocksmith, a valódi sportélményt megelőző London 2012, a Rozsomák mellé felzárkózó LEGO Batman 2: DC Super Heroes és The Amazing Spider-Man (vagy akár a Marvel Pinball: Avengers Chronicles, ha már ennyire ragaszkodunk a sémákhoz), illetve az élőhalott járkálókkal rémisztgető The Walking Dead: Episode 2 is.

A hardveres körképben a VGA-k képességeit és árait hasonlították össze, emellett a Gigabyte GTX 670 OC, valamint az Avermedia Recental Live Gaming HD kapott komolyabb figyelmet.

Új rovatként indult a Visszapillantó, amelyben kiderül, hogy mit írt 10 éve, 5 éve és 1 éve a GameStar magazin szerkesztősége július melegében. Emellett szó esik a játékokban értékesített hirdetésekről, valamint az iPaden játszható valódi társasjátékokról is.

A GameStar magazin 2012/07-es száma X-Men Origins: Wolverine teljes játékkal ma reggeltől kapható az újságárusoknál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.